Gratis Vaderdagcadeaus voor de liefste papa’s!

gratis vaderdagcadeaus
In Nederland vieren we de derde zondag van juni Vaderdag. Een speciale dag waarop Vaders -in welke vorm dan ook- eens even lekker in het zonnetje gezet worden. Zit je krap bij kas of wil je geen geld uitgeven aan deze commerciële hype? Met deze gratis Vaderdagcadeaus geef je iets heel speciaals!

5x gratis Vaderdag cadeau

Het is natuurlijk altijd leuk om aanstaande vaders, bonusvaders, opa’s en andere vaderfiguren in je leven te laten weten dat we van ze houden. Dat hoeft echt niet altijd met peperdure cadeaus. Met low budget geschenken waar juist veel moeite voor is gedaan, laat je eigenlijk nog beter je waardering zien.

We zetten hieronder 5 leuke gratis Vaderdagcadeaus voor je op een rijtje. Aan de slag!

Ingelijste tekening

Laat kinderen een mooie tekening maken met kleurpotloden, viltstiften, waterverf of waskrijt. Is de tekening af? Stop de tekening dan in een oud lijstje dat jullie nog hebben liggen.

Heb je geen fotolijstjes over? Maak dan zelf een lijst van gekleurde stroken papier die je om de randen van de tekening plakt of maak een kader van washitape.

Zelfgebakken taart

Liefde gaat door de maag! Verras vader daarom met een zelfgemaakte lekkernij. Dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je kunt bijvoorbeeld zandkoekjes maken in welke vorm dan ook. Of maak een kruidcake (eventueel met een bakmix waar je alleen nog water aan toe hoeft te voegen voor de beginnende bakkers) of een bananencake van bruine bananen die je anders weg zou gooien.

Bonnenboekje

Voor de papa die alles al heeft, is een zelfgemaakt bonnenboekje een van de leukste gratis Vaderdagcadeaus die je maar kunt bedenken. Maak bonnen die je vader op elk willekeurig tijdstip kan inleveren. Ideeën voor cadeaubonnen zijn bijvoorbeeld:

  • Een hele avond de afstandsbediening voor jou alleen
  • Een massage na een lange werkdag
  • Ontbijt op bed
  • Wij maaien vandaag het gras voor je
  • Ik kook vanavond je favoriete maaltijd

Diploma

Wil je laten weten hoe trots je bent op een vaderfiguur in je leven? Geef hem dan een diploma cadeau! Op Pinterest vind je meerdere gratis printables die je alleen maar hoeft te printen en in te vullen.

Na het invullen doe je er een lintje om, stop je hem in een lijstje dat je nog hebt liggen of doe je het diploma in een klembord dat je bij de kringloop voor weinig geld kunt kopen.

Zoenpasje

Dit gratis cadeau voor Vaderdag is vooral leuk om te laten geven door de allerkleinsten. Doe je kindje lippenstift op en laat hem of haar een stukje papier kussen. Knip de afdruk uit en stop het in een plastic hoesje of plak het in een plastic boterhamzakje. Zo heeft papa altijd een kus om mee te nemen, waar hij ook heen gaat!

Zo zie je maar, je hoeft geen geld uit te geven om je vader goed te verrassen!

Dit vind je misschien ook leuk: Gratis Moederdag cadeaus

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top