5 voordelen van een HEMA klantenpas

voordelen HEMA klantenpas
Wat voor voordelen zitten er aan een HEMA klantenpas? Als je regelmatig bij deze winkelketen shopt, is het zeker aan te raden om een gratis pas aan te vragen. Je spaart dan namelijk voor gratis producten, waaronder voor unieke limited edition items. Daarnaast zijn er nog een aantal pluspunten te benoemen. Lees ze hier.

HEMA klantenpas voordelen

Ben je eigenlijk niet zo dol op spaarkaarten? Daar is natuurlijk iets voor te zeggen. Maar als groot fan en ervaringsdeskundigen, willen wij toch de voordelen van de HEMA klantenpas benoemen. Namelijk;

Sparen voor gratis unieke producten

Met je HEMA pas kun je punten sparen. Iedere euro die je uitgeeft (zowel in de winkel als online) levert je een punt op. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten. Dat zijn vaak HEMA toppers, zoals een pak koffie, een verzorgingsproduct of een handige gadget.

Maar ze hebben vaak ook speciaal voor pashouders leuke limited edition items, waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Wij spaarden bijvoorbeeld al eens voor leuke wintermutsen met een tompouce en rookworst erop geborduurd.

Sparen voor korting

Zit er bij de gratis producten niets voor je bij? Dan kun je altijd punten opsparen voor leuke kassakorting. Bij 50 punten krijg je bijvoorbeeld 1 euro korting op een artikel naar keuze. En bij 75 punten krijg je 10% korting op je aankoop. Hoe meer punten, des te hoger de korting. Best de moeite waard dus.

Korting voor pashouders

Daarnaast heeft HEMA soms extra acties waarbij pashouders een streepje voor hebben. Het is dus verstandig om de nieuwsbrieven en folders in de gaten te houden.

Gratis tompouce op je verjaardag

Bij het registreren wordt er naar je geboortedatum gevraagd. Weet je waarom? Omdat je dan een paar dagen voor je verjaardag een berichtje krijgt dat je op je verjaardag zelf een gratis tompouce mag ophalen bij de gebaksafdeling. Lekker!

Gratis koffie en thee

Zit je graag bij de coffee corner van HEMA? Dan is een spaarkaart ook handig, want je mag 50 gespaarde punten inwisselen voor een gratis kopje koffie of thee.

Als je ondanks alle leuke aanbiedingen toch je punten niet op krijgt aan het eind van het jaar, heb je ook nog altijd de mogelijkheid om je gespaarde punten te doneren aan een goed doel. Soms zet de woonwinkel de gespaarde punten om in geld als donatie, maar momenteel loopt er bijvoorbeeld ook een actie dat je 50 punten kunt inwisselen zodat HEMA een set schriften doneert aan het Armoede Fonds.

Spaarkaart aanvragen

Lijkt het jou ook leuk om ongemerkt extra voordelen te krijgen? De HEMA Klantenpas kun je online aanvragen, via de gratis app of vraag ernaar in de winkel.

Je krijgt een fysieke pas overhandigd, maar je kunt bij het afrekenen ook gewoon de QR code in de app laten scannen.

Je pas kun je koppelen aan je account (nieuw, of als je die al hebt van eerdere online bestellingen), zodat je bij je volgende online aankopen automatisch spaart.

Echt HEMA!

Ook interessant: De voordelen van koopzegels sparen bij Albert Heijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven