De 3 beste websites voor gratis spullen en samples

websites voor gratis spullen
Het leven is al duur genoeg! Daarom houden wij van websites voor gratis spullen en free samples. Op deze sites vind je overzichten van gratis goodies, weggevertjes en kosteloze hebbedingen.

3x websites voor gratis spullen

Leuke cadeautjes bij een abonnement, een extraatje bij je aankoop of gewoon kosteloze samples. Je vindt de beste aanbiedingen bij deze websites voor gratis spullen.

1.Gratisaftehalen.nl

Gratis af te halen is een soort Marktplaats, maar dan voor spullen die je kosteloos mag ophalen bij de eigenaar. Van bankstellen tot vaatwassers en van bloempotten tot kinderfietsjes. Je hoeft geen geld te bieden, of akkoord te gaan met een vraagprijs. Deze items mag je zo ophalen. Wel eerste even een berichtje sturen uiteraard.

De websites is opgedeeld in handige categorieën, zodat je gericht kunt zoeken naar spullen die je nodig hebt. Ook kun je met een zoekfilter jouw zoekgebied en afstand bepalen, om te zien wat er bij jou in de regio zoal wordt aangeboden. Daarmee bespaar je ook weer op reiskosten

2. Facebook

Via Facebookgroepen kun je ook heel wat gratis spullen regelen. Je kunt hiervoor het beste aansluiten bij besloten groepen bij jou in de regio. Gebruik hiervoor de zoekfunctie van het platform en zoek bijvoorbeeld op woorden als ‘Stop voedselverspilling (plaatsnaam)’, ‘weggeefgroep (wijk)’ en ‘gratis (provincie)’.

Verder zijn er nog grotere groepen die gratis spullen tippen, zoals de pagina’s ‘Alles Gratis’, ‘Gratis samples, proefmonsters en reviews.’ en ‘Gratis Marktplaats’. Het voordeel van het volgen van pagina’s zoals deze, is dat Facebook jou steeds meer van dit soort accounts laat zien als suggestie om te volgen. Zo kun je gemakkelijk filteren welke groepen jou de meest waardevolle tips kunnen geven.

3. Gratis.nl

Met zo’n website URL kun je ook niet anders dan gratis spullen verwachten. Op deze site vind je honderden, zo niet duizenden aanbiedingen. Het grootste gedeelte zijn gratis spullen of diensten bij aankoop van iets anders of bij het aangaan van een dienst. Ook delen ze regelmatig leuke online prijsvragen en zogenaamde cashback acties, waarbij je een deel van je uitgegeven geld kunt terugverdienen.

Als je echt op zoek bent naar gratis spullen via deze website, dan kun je vooral promotieboxen en sample kits verwachten. Denk bijvoorbeeld aan gratis kleurstalen van verfmerken en babyboxen van babywinkels. Er zijn veel soortgelijke websites actief, zoals Gratiz.nl, Allesvoorniks.nl en xgratis.nl die in principe dezelfde aanbiedingen promoten.

Voor niets gaat de zon op. Lees dus wel altijd de voorwaarden, voor je gratis samples aanvraagt of abonnementen met cadeautjes aangaat. Er zit namelijk altijd een verdienmodel achter, dus laat je niet onaangenaam verrassen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven